Inicio > Investigadors > En què investiguem?

En què investiguem?

baner-oferta-transpa

La Universitat de València realitza la seua activitat investigadora en múltiples  àrees de coneiximent. Els resultats d’aquesta activitat tenen aplicacions en un ampli ventall de sectors productius i socials. La informació d’interès per les empreses i institucions, sobre les Capacitats Científiques i Tecnològiques de la Universitat de València, es troba disponible per a ser oferta i transferida a l’entorn socioeconòmic a través de la seua Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI). D’aquesta manera, la Universitat de València contribueix a dinamitzar el sistema d’innovació empresarial, afavorint l’augment de la seua competitivitat.

Poden consultar-se els resultats d’investigació i els capacitat d’I+D+i de la Universitat de València en els enllaços següents:

Capacitats científiques i tecnològiques:

Accés als catàlegs de capacitats de R+D+i dels grups d’investigació de la UV, organitzats per àrees d’activitat, o bé el catàleg complet.

Accedir

Resultats d’investigació

Catàleg de patents, software i altres resultats de R+D dels grups d’investigació de la UV, disponibles per a ser llicenciats.

Accedir

Recursos Singulars de suport a la I+D

Conjunt d’espais, equipament, tècniques i serveis, organizat per estructures, que donen suport al desenvolupament de les activitats d’ I+D d’investigadors i d’empreses

Accedir

Dossiers Sectorials

Documents que arrepleguem capacitats i resultats, organizats per àrees d’activitat.

Accedir

Altres catàlegs

Diverses publicacions elaborades per entitats amb les quals col·labora la UV, organitzades per sectors.

Accedir

Instituts Universitaris d’Investigació i ERIs