Inicio > Noticias > Pla d’I+D+i de l’IVACE: I+D i la innovació empresarial

November 28, 2017

Pla d’I+D+i de l’IVACE: I+D i la innovació empresarial

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, ha publicat el Pla d’I+D i innovació empresarial, marc d’actuació on es recullen les principals mesures que va a desenvolupar aquesta entitat en els propers anys en matèria d’impuls a la innovació en les PIME.

L’IVACE és la entitat carregada de desenvolupar  la política industrial de la Generalitat Valenciana, oferint serveis i mesures de suport a les empreses en matèria d’investigació industrial, desenvolupament experimental, innovació, digitalització i accés al Programa Horizonte 2020, a més de desenvolupar altres competències en matèria d’internacionalització, estalvi i eficiència energètica, energies renovables, seguretat industrial i promoció d’enclavaments tecnològics.

Els programes d’ajudes es poden classificar en tres àrees:

–       Mesures de Suport a l’I+D

–       Mesures de Suport a la Innovació

–       Mesures de Suport a la Creació d’Empreses de Base Tecnològica

Al següent enllaç podeu ver un quadre amb les característiques, objecte, beneficiaris i despeses subvencionables de cadascuna de les ajudes.

Accés al calendari d’ajudes IVACE.