Inicio > Noticias > L’empresa Embutidos Martínez es reuneix amb els investigadors de la Universitat de València. Cooperació en I+D+i a la industria alimentaria

November 15, 2017

L’empresa Embutidos Martínez es reuneix amb els investigadors de la Universitat de València. Cooperació en I+D+i a la industria alimentaria

El dijous 16 de novembre es celebrarà, a la sala de Juntes del Parc Científic de la Universitat, una jornada de treball entre l’empresa Embutidos Martínez i investigadors de les àrees de Medicina Preventiva, Biotecnologia, Ciències dels Materials, Enginyeria, Òptica i Química de la Universitat de València, amb el propòsit d’identificar àmbits de col·laboració entre els grups de recerca i l’empresa Embutidos Martínez.

Aquesta trobada s’emmarca dins de la iniciativa de la Universitat de València de promoure l’acostament dels seus grups de recerca amb el sector productiu i oferir solucions a les necessitats de les empreses.

A la Jornada assistiran responsables d’I+D del departament de qualitat i seguretat alimentaria i enginyeria de Embutidos Martínez, així com el director de desenvolupament de negoci i el conseller delegat de l’empresa.

Per part de la Universitat, Pilar Campins Falcó, Vicerectora de Recerca i Política Científica, juntament amb la Vicegerenta d’Investigació, Transferència e Innovació, Lucía Echevarría Gil, presentaran les estructures de recerca de la Universitat i els mecanismes de col·laboració que existeixen entre la Universitat i l’empresa.

Els grups que a la jornada exposaran les seues línies de treball relacionades amb els punts d’interès per a l’empresa son: Laboratorio de Imagen y Display 3D (3DID Lab), Unidad de Diseño de Fármacos y Topología Molecular, Grupo de investigación de contaminación de alimentos (COAL), Laboratorio de Análisis Inteligente de Datos (IDAL), Grupo de Materiales Polímeros, Unidad de Materiales y Dispositivos Optoelectrónicos (UMDO), Miniaturización y métodos totales de análisis (MINTOTA), Grupo de Biotecnología y Biología Sintética, Seguridad Alimentaria y Medioambiental (SAMA), Grupo de Soluciones e Innovaciones en Química Analítica (SOLINQUIANA).

Aquestes jornades de treball estan organitzades per el Servei d’Investigació e Innovació de la UV i es vénen desenvolupant al llarg de tot l’any amb empreses de diversos sectors (Alimentació, Energia, Telecomunicacions, etc.). En aquestes trobades, a més de promocionar les capacitats dels grups de recerca i propiciar la col·laboració públic-privada, permet als investigadors fer prospecció sobre els reptes tecnològics i estratègies d’innovació de les empreses el que els va a permetre orientar una part de la seva activitat investigadora cap a la resolució de problemes i necessitats del sector productiu.

Ací podeu veure un vídeo resum de la jornada.