Inicio > Noticias > VLC-BIOMED. Convocatòria 2017. IV Jornada de Cooperació UV-La Fe 13/11/201

November 9, 2017

VLC-BIOMED. Convocatòria 2017. IV Jornada de Cooperació UV-La Fe 13/11/201

El proper 13 de novembre es celebrarà la IV Jornada de Cooperació en I+D+i entre investigadors i professionals de la UV i de la Fe, amb l’objectiu de promoure noves col·laboracions en I+D+i.

La Jornada serà inaugurada per la Vicerectora de Política Científica de la UV, Dª. Pilar Campins Falcó, i la Directora de l’OTRI de l’IIs La Fe, Dª. Elena Carrió Argos, les quals presentaran l’acció de cooperació. A mès, s’exposaran casos d’èxit entre investigadors de la UV i de La Fe amb finançament de VLC-BIOMED corresponents a programes anteriors, i es presentaran les bases de la Convocatòria d’ajudes 2017 UV-La Fe , Subprograma A, per a la realització d’activitats preparatòries de projectes coordinats UV-La Fe, i el Subprograma B, per al desenvolupament de projectes d’Innovació conjunts.

En paral·lel, tindran lloc les reunions bilaterals (reunions one-to-one), prèviament programades entre investigadors d’ambdues entitats, oferint-se la possibilitat de concertar noves reunions amb els ponents i/o participants. Aquestes trobades són el resultat de la recollida i gestió de les manifestacions d’interès introduïdes en la pàgina web de vlc-biomed remeses per aquells investigadors interessats a trobar al soci més adequat. El termini per a la presentació d’aquestes manifestacions d’interès estarà obert fins al pròxim 9 de novembre.

L’activitat s’engloba en el marc del Conveni subscrit en 2014 entre la UV i l’Hospital/IIS La Fe per al Foment de la Cooperació en Recerca i Innovació Biomèdica.

L’assistència a la jornada és gratuïta, però és necessari inscriure’s.

Més informació:

IV Convocatòria Programa VLC-BIOMED (pdf)

Cartell de la jornada (pdf)

Inscripcions a la jornada

Pla de localització (pdf)

vlc-biomed@uv.es

https://www.uv.es/otri

http://www.iislafe.es

http://www.vlc-biomed.es