Inicio > Noticias > IV Convocatòria Programa VLC-BIOMED 2017

November 1, 2017

IV Convocatòria Programa VLC-BIOMED 2017

LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA I LA FE CONVOQUEN LA IV EDICIÓ DEL PROGRAMA D’AJUDES VLC-BIOMED PER AL FOMENT DE LA COL·LABORACIÓ EN I+D+i ENTRE PERSONAL INVESTIGADOR DE LA UV I DE L’HOSPITAL LA FE

El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la UV, conjuntament amb l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe/ IIS La Fe convoquen la IV Edició del Programa VLC-BIOMED d’ajudes a la I+D+i per al foment de la cooperació en activitats d’investigació, desenvolupament tecnològic i innovació en matèria de salut entre personal investigador-professional d’ambdues entitats.

El Programa VLC-BIOMED té com a objectiu fomentar aliances entre personal investigador/professional de la Universitat de València i de l’Hospital/IIS La Fe, per a impulsar l’execució de projectes de recerca o d’innovació coordinats, que donen lloc a innovacions en l’àmbit de la salut (biomedicina, bioenginyeria i materials, psicologia mèdica, bioeconomia, aspectes ètics i legals, etc.). En les seues tres edicions anteriors s’han generat nombroses col·laboracions noves entre personal investigador i clínics, amb un total de 226 sol·licituds presentades i 71 iniciatives recolzades.

Enguany es publicarà la IV Convocatòria d’Ajudes per a Projectes Coordinats, mitjançant el Subprograma A) Ajudes per la realització d’activitats preparatòries de projectes coordinats, i el Subprograma B) Ajudes per al desenvolupament de projectes d’innovació conjunts, basats en resultats o experiències preliminars ja contrastats i que mostren potencial de transferència al sistema de salut.

El Programa es desenvoluparà en tres fases:

1.- Fase I.- Presentació de Manifestacions d’interès/Cerca de socis. 

Divulgació d’idees o problemes no resolts en La Fe o en la UV, a fi de buscar socis en l’altra institució.

– Publicar una manifestació d’interès (enllaç a la pàgina d’idees de projectes i/o problemes).

– Consultar les idees publicades que busquen soci en l’altra institución (enllaç a la pàgina de col·laboradors).

El termini per a la recepció de manifestacions d’interès s’inicia el 17 d’octubre i finalitza el 7 de novembre, amb l’objectiu de trobar un soci en l’altra institució i formalitzar un encontre en la Jornada de cooperació del 13 de novembre.

2.- Fase II.- Jornada de Cooperació UV-LA FE ( 13 de Novembre, Hospital Universitari i Politècnic La Fe)

Al llarg de la Jornada es realitzaran reunions bilaterals (reunions one-to-one), prèviament programades entre personal investigador de la UV i La Fe, i s’oferirà la possibilitat de concertar noves reunions amb els diferents ponents i/o participants.

3.-Fase III.- Publicació de la convocatòria d’Ajudes Programa VLC-Biomed 2017. Subprogrames A i B

La convocatòria s’obrirà el proper 14 de novembre.

Aquestes activitats són el resultat del conveni subscrit el 8 d’octubre de 2014, entre la Universitat de València i l’Institut de Recerca Sanitària-Fundació per a la recerca de l’Hospital La Fe, per al foment de la cooperació en activitats de recerca, desenvolupament tecnològic i innovació en Matèria de Salut entre personal investigador-professional d’ambdues entitats.

Per a major informació:

www.vlc-biomed.es

vlc.biomed@uv.es