Inicio > Noticias > Jornada per a la preparació de propostes en convocatòries d’I+D col·laborativa. Avanç Convocatòria Reptes Col·laboració 2017

October 23, 2017

Jornada per a la preparació de propostes en convocatòries d’I+D col·laborativa. Avanç Convocatòria Reptes Col·laboració 2017

Us convoquem el proper dijous 26 d’octubre a les 10h a la Jornada Informativa per a la preparació de propostes en convocatòries d’I+D col·laborativa, tot aprofitant la Convocatòria Reptes de Col·laboració 2017 del MINECO i altres convocatòries en col·laboració amb empreses, com ara les convocatòries gestionades pel Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) o l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

En el mateix es donaran recomanacions útils en relació a la participació en aquestes convocatòries d’I+D en cooperació amb empreses, atès per tècnics del Servei d’Investigació i Innovació de la UV.

La Jornada es desenvoluparà en tres parts:

A) Una primera part informativa, sobre aspectes generals de caràcter pràctic, com ara:

  • Presentació de sol·licituds i condicions de participació (com entitat beneficiària o com entitat subcontractada).
  • Recolzament en l’elaboració de pressupost.   Càlcul del cost del personal propi.
  • Aspectes a considerar en la redacció de la memòria. Criteris d’avaluació.
  • Suport en la recerca de socis.
  • Regulació de la col·laboració amb l’empresa mitjançant conveni o contracte. Com negociar els drets de propietat industrial i intel·lectual derivats del projecte.

B) Una segona part d’experiències, on investigadors de la UV exposaran la seua experiència de participació en aquest tipus de convocatòries amb empreses, quins han estat els aspectes positius i quins han estat els obstacles que caldria tenir en compte al dur a terme projectes en consorci.

C) Una tercera part d’assessorament i resolució de dubtes personalitzades per a aquells investigadors que estiguen preparant propostes de projectes en alguna d’aquestes convocatòries, aquells que estan interessats i no disposen encara de soci en el projecte i a aquells que es troben negociant un contracte art.83 per a avaluar la possibilitat de finançament mitjançant aquestes convocatòries.

Destinataris: Personal investigador de la UV interessat en presentar propostes de projectes d’I+D en col·laboració amb empreses, que estiga preparant propostes de projectes en convocatòries públiques o per a aquells interessats en participar i que no disposen encara de soci en el projecte.

Lloc de celebració: Sala de Juntes de la Facultat de Farmàcia, al Campus de Burjassot, de 10:00 a 12:00 del matí.

Per qüestions d’organització es prega que els interessats en assistir remeten un correu electrònic confirmant l’assistència a colaboracion.otri@uv.es

MÉS INFORMACIÓ:

Programa de la jornada