Inicio > Noticias > Jornada BIG/OPEN/SMALL DATA en Salut. 21 de setembre de 2017

September 13, 2017

Jornada BIG/OPEN/SMALL DATA en Salut. 21 de setembre de 2017

L’àmbit sanitari és un dels sectors que actualment genera un major nombre de dades procedents de nombroses fonts heterogènies. Així, dades estructurades i no estructurats, conviuen amb el tractament de grans i xicotetes quantitats de dades (des de les 3 V’s del big data: velocitat, varietat i volum, fins a experiments clínics costosos), i amb dades obertes per a la comunitat científica.

Aquests elements, juntament amb la important evolució i millora dels mètodes analítics, condueixen a una explotació de dades de gran utilitat per als professionals sanitaris, amb uns beneficis econòmics (quant a l’estalvi de costos) i socials (conduents a la millora de la qualitat de vida dels pacients), contrastats en tots els casos on s’han analitzat.

La jornada, organitzada pel grup IDAL de la Universitat de València, és una ocasió de posar en comú aquests avanços entre els principals actors implicats i resulta d’interès per a tots aquells professionals/empreses relacionats amb el món de la salut que vulguen utilitzar les dades per a obtenir beneficis d’ells.

La jornada, que es planteja com un punt de trobada entre proveïdors/consumidors de solucions, organismes públics i l’acadèmia, s’ha organitzat en una xarrada inicial per a centrar el context, per a passar a continuació a dues taules redones; la primera amb responsables sanitaris i la segona amb empreses que proporcionen solucions dins del sector sanitari.

L’assistència és gratuïta, però es requereix inscripció per a poder assistir.

Lloc i data de celebració: 21 de setembre de 2017. Saló de Graus, ETSE. Escola Superior d’Enginyeria: Av. Universitat S/N, Burjassot, 46100.

Programa i Inscripcions: http://idal.uv.es/salud/

Organitza: Grup IDAL de la Universitat de València