Inicio > Noticias > Jornada presentació de la nova Secció d’Estadística-SCSIE

January 25, 2017

Jornada presentació de la nova Secció d’Estadística-SCSIE

El passat dia 24 de gener va tenir lloc la presentació de la nova Secció d’Estadística del SCSIE (Servei Central de Suport a la Recerca Experimental) de la Universitat de València. Durant la jornada es va comptar amb les ponències de diversos investigadors experts a l’àrea de l’estadística, tant del Departament d’Estadística i Recerca Operativa de la UV com de la Fe. La jornada es va celebrar a la Sala Charles Darwin del campus de Burjassot, a la qual van assistir més de 200 persones.

La nova secció del SCSIE ha tingut un gran acolliment per part de la comunitat científica, que va plasmar la necessitat de l’existència d’una secció d’Estadística que proporcione suport i assessorament per completar els seus projectes de recerca, i el seu recolzament a la creació d’aquet servei.

L’existència d’una unitat d’estadística permetrà aconseguir un tractament òptim de les dades obtingudes en les recerques, aconseguint un major rendiment dels diferents grups de recerca. El gran èxit de la jornada va suposar una satisfacció per a l’equip de la secció, a càrrec de la responsable Raquel Gavidia, augurant un futur prometedor a aquest projecte.

Poden trobar més informació dels serveis que ofereix a:

Fitxa tècnica de la secció d’Estadística

OTRI UV

Pàgina web de SCSIE