Inicio > Noticias > Programa CIEN. Cerca de socis

June 8, 2016

Programa CIEN. Cerca de socis

Amb motiu de la convocatòria del Programa Estratègic de Consorcis de Recerca Empresarial Nacional (Projectes Estratègics CIEN), gestionat pel CDTI, diverses Plataformes Tecnològiques, encapçalades per la Plataforma Tecnològica SusChem-Espanya, han engegat un portal web per a facilitar la cerca de socis o la participació en alguna de les propostes publicades.

L’objectiu de la iniciativa és promoure la creació de consorcis, mitjançant l’intercanvi d’idees de projecte i la cooperació intersectorial i multidisciplinària que anime a la participació en la convocatòria de Projectes CIEN.

L’enllaç per a consultar les idees de de projecte i la cerca de socis és:

http://www.suschem-es.org/2013/proyectos/suschem_innova/index.asp#.VzBuYNKLTcs

S’anima a visitar aquesta web i a valorar la participació en alguna de les propostes, així com a afegir noves idees. En cas de disposar d’alguna idea de projecte o existeix interès a col·laborar amb alguna de les propostes publicades, remeteu un correu a la OTRI (otri@uv.es) a fi de realitzar l’oportuna difusió entre les diferents Plataformes Tecnològiques que participen en la iniciativa.

El Programa Estratègic de Consorcis de Recerca Empresarial Nacional (Projectes Estratègics CIEN) està destinat a finançar grans projectes de recerca industrial i de desenvolupament experimental en col·laboració efectiva per agrupacions empresarials amb la participació d’organismes públics de recerca en la modalitat de subcontractació.