Inicio > Noticias > Jornades de Conservació, Estudi i Restauració en la Història de l’Art, 25 i 26 d’abril

April 11, 2016

Jornades de Conservació, Estudi i Restauració en la Història de l’Art, 25 i 26 d’abril

Els pròxims 25 i 26 d’abril se celebrarà en la Facultat de Geografia i Història de la UV les Jornades de Conservació, Estudi i Restauració en la Història de l’Art, dirigides a tots aquells interessats en aquestes disciplines.

Es tracta de conferències i activitats tendents a conèixer d’a prop les noves visions de la conservació i la Restauració com a progrés metodològic en la Història de l’Art. Les noves tecnologies, l’àrea  audiovisual les noves didàctiques en l’ensenyament de la conservació i el context social, són els aspectes en els quals se cimenten aquestes jornades, conjuntament en la incidència que la conservació del Patrimoni té en la societat actual.

Del 18 al 26 d’abril, l’Exposició Conservem, Estudiem i Restaurem, que serà exhibida en el hall del 3º pis de la Facultat de Geografia i Història, oferirà una visió directa del treball d’estudi i formació dels Alumnes del Grau d’Història de l’Art en el camp de la Conservació del Patrimoni. El dia 18 tindrà lloc la inauguració de l’exposició, amb la impartició de la conferencia Historiadors de l’Art, serveixen per a alguna cosa?, a càrrec del Catedràtic Daniel Benito Goerlich, i la presentació del llibre Com catalogar obres d’art, l’autor de la qual és el Dr. David Sánchez.

Tant les jornades com les activitats complementàries, han sigut organitzades pel Laboratori d’Història de l’Art de la Universitat de València i són d’accés lliure.

Més informació:

Data de les jornades: 25 i 26 d’abril de 2016

Lloc de celebració: Facultat de Geografia i Història. Saló d’Actes Joan Fuster / Aula F.1.0 (Laboratori d’Art)

Accés al Programa de la jornada (pdf)

Accés a les activitats del dia 18 d’abril (jpeg)

Cartell de les jornades (jpeg)