Inicio > Noticias > JORNADA Big Data i Analítica Predictiva. Noves oportunitats per a la indústria i societat. 12 d’abril

April 11, 2016

JORNADA Big Data i Analítica Predictiva. Noves oportunitats per a la indústria i societat. 12 d’abril

Vivim en l’edat de les dades: estructurats o no, socials, econòmics, industrials, personals; tot tipus i tota classe de dades estan ací fóra esperant a obtenir rendiment d’ells.

Actualment els termes ‘Big Data’, ‘Internet of Things’ i ‘Predictive Analytics’ són els perfils més demandats en els portals d’ocupació. S’obtenen avanços ràpidament i aquesta jornada és una ocasió de posar en comú aquests avanços entre els principals actors implicats.

La jornada, organitzada pel grup IDAL de la Universitat de València, en col·laboració amb l’OTRI, tindrà lloc el pròxim 12 d’abril de 2016, en les instal·lacions de la ETSE, i resulta d’interès per a tots aquells professionals/empreses que vulguen utilitzar les dades per a obtenir beneficis d’ells; deixar arrere el ja clàssic Data Warehousing i pujar-se al tren de l’analítica predictiva i el Big Data plantejant-se, així mateix, com un punt de trobada entre:

– Proveïdors de solucions.

– Empreses que apliquen aquesta tecnologia.

– Empreses innovadores.

– Acadèmia.

Més informació:

Data i lloc de celebració: 12 abril 2016. Escola Superior d’Enginyeria (ETSE): Av. Universitat S/N, Burjassot, 46100

Informació i inscripcions: http://steve.uv.es/bigdata

Accés al Programa de la jornada (pdf)

http://idal.uv.es