Inicio > Noticias > Programa YUZZ “Jovens amb Idees” a la Universitat de València

February 9, 2015

Programa YUZZ “Jovens amb Idees” a la Universitat de València

S’ha llançat la VI edició del Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de jóvens d’entre 18 a 30 anys amb projectes de negoci.

En aquesta nova edició, la Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Investigació i Política Científica, s’incorpora com a Centre del Programa YUZZ. Aquest Programa està coordinat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i compta amb el mecenatge del Banc Santander i la col·laboració de més de 40 entitats locals públiques i privades compromeses amb la innovació i l’empreniment al territori nacional.

El programa YUZZ es desenvolupa en més de 35 ciutats amb centres de formació propis en cada localitat. YUZZ compta a més amb el suport d’altres entitats i organitzacions a nivell nacional com Indra, Secot, la Fundació Princesa de Girona o la Fundació INCYDE.”

 Què oferix el Programa YUZZ?

  • Els candidats seleccionats s’incorporaran al programa i podran beneficiar-se de l’accés al centre YUZZ de la Universitat de València, ubicat físicament a la seu de “California Spain-Campus” del VLC/CAMPUS (Campus d’Excel·lència Internacional) a l’Edifici Beatriu Civera del Campus de Tarongers.
  • Durant 5 mesos els candidats comptaran amb espai físic per a desenvolupar la seua idea, podran relacionar-se amb altres emprenedors i rebre formació d’una xarxa de més de 200 experts professionals que els guiaran, junt amb un tutor individual, en la realització del pla de negoci més viable per a cada projecte.
  • Una vegada finalitzat el procés de formació i assessorament, els millors jóvens de cada un dels centres YUZZ realitzaran un viatge a Silicon Valley, la meca mundial d’innovació en l’àmbit de les noves tecnologies, on se’ls brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors.
  • A més, els tres millors projectes de tot el país rebràn una dotació econòmica per a ajudar-los a posar en marxa el seu negoci: 30.000 EUR per al primer premi, 20.000 EUR per al segon i 10.000 EUR per al tercer.

 Sol·licituds i termini de presentació:

El termini per a participar al programa romandrà obert fins al 19 de febrer i els interessats a desenvolupar la seua idea de negoci i optar als 200.000 euros en premis, hauràn de presentar la seua candidatura a través d’un formulari disponible en www.yuzz.org

Més informació:

Tríptic del Progama (pdf)

www.yuzz.org

https://www.uv.es/otri