Inicio > Noticias > VLC-Bioclinic. Obert el termini per a la presentació d’expressións d’interès i/o cerca de socis. Subprograma A

November 10, 2014

VLC-Bioclinic. Obert el termini per a la presentació d’expressións d’interès i/o cerca de socis. Subprograma A

Des de hui, dia 10 de novembre, i fins al pròxim dia 25, s’ha obert el termini per a la presentació de propostes, dins de la convocatòria d’Ajudes per a la realització de Projectes Col·laboratius Innovadors entre personal d’investigació de la Universitat de València i l’INCLIVA, en el marc de VLC/CAMPUS (Subprograma A). Es tracta de projectes d’investigació traslacional conjunts, amb clara orientació innovadora i de transferència de tecnologia, codirigits per investigadors de l’IIS INCLIVA i de la Universitat de València, en els que es requerisca la col·laboració multidisciplinària entre investigadors biomèdics, científics i tecnòlegs.

Les ajudes concedides amb càrrec a aquest subprograma seran finançades per l’IIS INCLIVA i per la Universitat de València en dos convocatòries diferents que es publicaran simultàniament el pròxim dia 1 de desembre. Les ajudes podran finançar, total o parcialment, la contractació de dos tècnics superiors (un investigador biomèdic i un tecnòleg) a temps complet durant màxim 9 mesos, els quals hauran de treballar conjuntament en el desenvolupament del projecte proposat.

Els investigadors interessats a sol·licitar estes ajudes i també aquells interessats a trobar un soci en l’altra entitat per a desenvolupar el seu projecte, poden introduir les seues propostes en la pàgina de Propostes de VLC-bioclinic, així com consultar aquelles que es vagen publicant, en la pàgina de Cerca de Socis i contactar amb els equips d’investigadors que més s’ajusten als seus requeriments.

El Programa VLC-Bioclinic s’emmarca dins de les iniciatives per a la creació de recursos conjunts per a la recerca i la innovació del programa de millora científica i transferència del coneixement del Campus d’Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS, finançat amb fons del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.