Inicio > Noticias > Modificació del termini de presentació de solicituds en el marc de l’Acció Estratègica d’Economia i Societat Digital, AEESD

July 23, 2014

Modificació del termini de presentació de solicituds en el marc de l’Acció Estratègica d’Economia i Societat Digital, AEESD

El passat 14 de juliol el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme MINETUR (Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació) va fer públiques dos convocatòries en el marc de l’Acció Estratègica d’Economía i Societat Digital, AEESD:

La setmana passada des de l’OTRI remeterem els butlletins informatius d’ambdues convocatòries, en els quals s’informava que el termini de presentació de sol·licituds en ambdós casos era en el mes de juliol.  El passat 19 de juliol el MINETUR  va fer pública una modificació d’ambdues convocatòries, per la que amplien el termini de presentació de sol·licituds fins al proper 2 de setembre.

Us recordem que la Universitat de València únicament pot participar com subcontractada i és necessari elaborar el contracte que regule dita subcontractació atés que, encara que no cal presentar el contracte en el moment de la presentació de la sol·licitud, sí que és necessari incloure en la sol·licitud l’import de dita subcontractació, per la qual cosa és preferible iniciar les negociació del contracte com més prompte millor.