Inicio > Noticias > La Universitat de València present al VII Fòrum Internacional d’Inversió FORINVEST 2014

March 20, 2014

La Universitat de València present al VII Fòrum Internacional d’Inversió FORINVEST 2014

La Universitat de València, al costat de les altres 4 universitats públiques valencianes ha participat a la VII Edició del principal Fòrum d’Inversió internacional FORINVEST 2014, amb presència a l’estand de la Generalitat Valenciana per impulsar el projecte Banc de Patents.

L’esdeveniment es va celebrar els dies 12, 13 i 14 de març al recinte de la Fira de València amb un augment en un 18 per cent del nombre de visitants respecte a l’edició anterior i el 56 per cent en comparació amb les dades de 2012 , segons ha indicat a la cloenda el seu president i conseller d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, Máximo Buch.

FORINVEST 2014 s’ha convertit un any més en una oportunitat molt interessant per al món de l’empresa i el seu accés al crèdit.

La presència de les 4 universitats públiques valencianes perseguia la connexió estratègica dels inversors amb les tecnologies aportades per les universitats en els 4 sectors destacats al Banc de Patents de la Generalitat: Agroalimentació, Química i Materials, Salut i TIC.

Algunes empreses del sector de la construcció, Business Angels i EBTs es van interessar per les diferents formes de col·laboració amb la UV .

Esdeveniments com aquest són una clara aposta de la Comunitat Valenciana per el emprendedurisme empresarial.