Inicio > Noticias > Programa VLC-Bioclínic 2017. Obert el termini de presentació de sol·licituds

27 juliol, 2017

Programa VLC-Bioclínic 2017. Obert el termini de presentació de sol·licituds

S’ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds a la convocatòria d’Ajudes per a la realització de Projectes del Programa VLC-Bioclínic 2017, publicada conjuntament per el Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la UV i l’Institut d’Investigació Sanitaria INCLIVA.  Es tracta d’ajudes destinades al cofinançament de projectes d’investigació traslacional conjunts, amb clara orientació innovadora i de transferència de coneixement, co-dirigits per investigadors de l’Institut d’Investigació Sanitaria INCLIVA i de la Universitat de València, en els quals es requerisca la col·laboració multidisciplinària entre investigadors no biomèdics, de l’àmbit de les ciències bàsiques i experimentals, les ciències de la vida, de les ciències humanes i socials o d’enginyeria, i investigadors biomèdics, científics i tecnòlegs.

Es convoquen dues línies d’ajudes:

  • Subprograma A. Ajudes per a la realització d’accions exploratòries per a la formulació nous projectes d’innovació en cooperació UV-INCLIVA, amb un finançament màxim de 4.000 € per projecte i per un total de 10 projectes.
  • Subprograma B. Ajudes per a la realització de projectes col·laboratius innovadors. Es finançaran un total de 4 projectes, fins a un màxim de 10.000 € per projecte.

Destinataris

La convocatòria va dirigida a investigadors de la UV i de l’Institut d’Investigació Sanitaria INCLIVA, les sol·licituds dels quals hauran de tindre, al menys, dos Investigadors Principals, un de cada entitat.

El termini de presentació de sol·licituds comença el 28 de juliol i finalitzarà el pròxim 20 de setembre de 2017, ambdós inclosos.

Accés a la convocatòria i al formulari de sol·licitud d’ajudes des de VLC-BIOCLINIC

Accés a la convocatòria i al formulari de sol·licitud d’ajudes des del Servei d’Investigació de la UV

Convocatòria (pdf)

Formulari Subprograma A (word)

Formulari Subprograma B (word)